Coronavirus: hoe wij ermee omgaan


FAQ Coronavirus 

V: Zijn de clubs open ?
A: Vanaf 1 juli 2020 zijn onze clubs weer open vanaf 8:00 uur in de ochtend en vervolgens gedurende de normale openingsuren, maandag t/m zondag van 6:00 – 24:00 uur.

V: Kan ik naar de club komen wanneer ik wil ?
A: Zoals het er nu naar uit ziet is het vanwege onze capaciteit niet nodig om van te voren te reserveren en kan je naar de club komen wanneer je wilt. Indien op enig moment het maximale aantal leden al binnen is, zou het kunnen dat je even buiten moet wachten tot je naar binnen kan.

V: Hoelang mag ik in de club blijven als ik kom sporten ?
A: Er zit vooralsnog geen tijdslimiet aan je workout, maar wij stellen het op prijs als je een maximale tijd aanhoudt van 90 minuten om ook anderen de ruimte en tijd te geven om te komen sporten.

V: Zijn alle toestellen beschikbaar ?
A: Alle toestellen zijn beschikbaar, maar het kan zijn dat er minder per soort zijn om de 1,5 meter afstand te kunnen houden. Indien de ruimte het niet toelaat zijn loopbanden en crosstrainers om en om tijdelijk buiten gebruik.

V: Zijn de kleedkamers en kluisjes beschikbaar ?
A: Wanneer het volgens de regels van de overheid is toegestaan om gebruik te maken van de kleedkamers en de kluisjes, dan zullen we deze openstellen.

V: Wanneer moet ik mijn lidmaatschap weer betalen?
A: We starten de automatische incasso vanaf 1 juli 2020 weer op. Dat betekent dat voor de maand juli 50% van het normale lidmaatschapsgeld zal worden geïncasseerd, dit om de periode van 15 maart t/m 31 maart te compenseren.

V: Ik heb mij net voor de sluiting op 15 maart 2020 ingeschreven en had recht op een periode gratis sporten, heb ik hier na opening nog recht op?
A: Jazeker ! Uiteraard blijf je recht houden op deze gratis periode. Bij opening zal de juiste resterende gratis periode waar je recht op hebt op jouw abonnement worden toegepast.

V: Wat gebeurt er met de looptijd van mijn lidmaatschap ?
A: Je abonnement heeft voor een periode van 3,5 maand stil gelegen en de periode die wij gesloten zijn geweest telt niet voor de looptijd van je abonnement. De huidige looptijd zal dus worden verlengd met 3,5 maand.

Spelregels en Maatregelen

  1. Wanneer jijzelf of iemand uit je omgeving last heeft van hoesten, koorts en/of ademhalingsproblemen, blijf thuis en kom niet naar de club !
  2. Het is verplicht je handen te ontsmetten bij binnenkomst.
  3. In de club blijf je 1,5 meter uit elkaar en is er geen fysiek contact met mede sporters.
  4. Gebruik van een handdoek is ten alle tijden verplicht.
  5. Breng een gevulde Bidon mee, het is NIET toegestaan je Bidon bij ons te vullen.
  6. Bij het gebruik van het toilet is het VERPLICHT om deze zelf schoon te maken na gebruik.
  7. Er is een maximum aantal van 100 personen tegelijkertijd aanwezig.
  8. Wij doen extra schoonmaakrondes in de club.
  9. Wij houden de ventilatie extra in de gaten.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website en om gepersonaliseerde advertenties te vertonen.